Chat met Teamfield

Er gaat natuurlijk niets boven persoonlijk contact maar soms is het gewoon handiger om met elkaar te kunnen overleggen zonder dat u daarvoor bij elkaar hoeft te komen. Zo bespaart u op reistijd en worden vergaderingen efficiënter.

Teamfield Chat

Met Skype voor Business overleg u met u collega’s in een afgeschermde omgeving waarbij u ervoor kunt kiezen om ook video te gebruiken. Met Skype kunt u eenvoudig (PowerPoint) presentaties geven of u scherm delen om collega’s mee te laten kijken.

Eureka Groep kiest partners die op alle fronten bij haar past! Prodeta ICT is er daar één van! Een jonge, ambitieuze, loyale en flexibele organisatie die op alle ICT vraagstukken passende en creatieve oplossingen biedt. Door persoonlijke contact zijn ze in staat om de groei die Eureka Groep doormaakt te begrijpen en ons van de beste adviezen te voorzien. Hierdoor lopen we niet achter de feiten aan, maar zijn we voorbereid op de dag van morgen en overmorgen. Kortom, Eureka Groep is een meer dan tevreden en trouwe partner van Prodeta ICT!
Stefan Jongenburger, Eureka Groep