Documenten

Documenten in Teamfield

Alle documenten worden opgenomen in SharePoint en via de overzichtelijke Documenten App beschikbaar gesteld in de werkplek. Vanaf dat moment is het mogelijk om gezamenlijk en gelijktijdig in hetzelfde Word of Excel document te werken. Documenten kunnen zowel in de lokale Office applicaties als online bewerkt worden.

Teamfield Documenten

Van alle documenten worden versies bijgehouden zodat een bestand dat per ongeluk overschreven wordt eenvoudig teruggezet kan worden. Doormiddel van rechten binnen de omgeving bepaalt u eenvoudig wie toegang heeft tot welke bestanden. Documenten kunnen eenvoudig gedeeld worden zodat u altijd met uw collega’s in dezelfde versie van het document werkt.

Eureka Groep kiest partners die op alle fronten bij haar past! Prodeta ICT is er daar één van! Een jonge, ambitieuze, loyale en flexibele organisatie die op alle ICT vraagstukken passende en creatieve oplossingen biedt. Door persoonlijke contact zijn ze in staat om de groei die Eureka Groep doormaakt te begrijpen en ons van de beste adviezen te voorzien. Hierdoor lopen we niet achter de feiten aan, maar zijn we voorbereid op de dag van morgen en overmorgen. Kortom, Eureka Groep is een meer dan tevreden en trouwe partner van Prodeta ICT!
Stefan Jongenburger, Eureka Groep