E-mail met Teamfield

E-mail is voor veel bedrijven nog altijd de belangrijkste vorm van communicatie. Gaandeweg is het postvak getransformeerd in een archief waarin u snel afspraken en bijlagen terug kunt vinden. Teamfield bevat daarom een volwaardig Exchange postvak van maar liefst 50GB.

Teamfield E-mail

E-mail in Teamfield helpt u informatie te beschermen met geavanceerde mogelijkheden. Anti-malware- en anti-spamfilters beveiligen uw postvakken. Functies ter voorkoming van gegevensverlies verhinderen dat gebruikers per ongeluk vertrouwelijke informatie naar onbevoegde personen verzenden. Uw u-mail is beschikbaar in de lokale Outlook applicatie, online en op alle mobiele apparaten. Het postvak is voorzien van een Agenda. Omdat de agenda deel uit maakt van de Teamfield omgeving kunt u eenvoudig u agenda delen met collega’s.

Eureka Groep kiest partners die op alle fronten bij haar past! Prodeta ICT is er daar één van! Een jonge, ambitieuze, loyale en flexibele organisatie die op alle ICT vraagstukken passende en creatieve oplossingen biedt. Door persoonlijke contact zijn ze in staat om de groei die Eureka Groep doormaakt te begrijpen en ons van de beste adviezen te voorzien. Hierdoor lopen we niet achter de feiten aan, maar zijn we voorbereid op de dag van morgen en overmorgen. Kortom, Eureka Groep is een meer dan tevreden en trouwe partner van Prodeta ICT!
Stefan Jongenburger, Eureka Groep