Een centrale werkplek

Een centrale werkplek met Teamfield


Centrale werkplek

Met Teamfield vereenvoudig en combineert u al uw applicaties, informatie, intranetcomponenten en documenten in een digitale werkplek voor de hele organisatie. De werkplek is gepersonaliseerd en ingericht op de functie van de gebruiker. De gebruiker ziet alleen de applicaties die voor hem of haar beschikbaar zijn. Daarmee is Teamfield de snelste manier om vanaf elk apparaat en elke plek al uw applicaties te bereiken en te vereenvoudigen.

Features voor elke organisatie

De features van Teamfield zijn flexibel. Of u nu op zoek bent naar een enkele dienst of diensten wilt combineren, het behoort tot de mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast.

Meer informatie over Teamfield

Eureka Groep kiest partners die op alle fronten bij haar past! Prodeta ICT is er daar één van! Een jonge, ambitieuze, loyale en flexibele organisatie die op alle ICT vraagstukken passende en creatieve oplossingen biedt. Door persoonlijke contact zijn ze in staat om de groei die Eureka Groep doormaakt te begrijpen en ons van de beste adviezen te voorzien. Hierdoor lopen we niet achter de feiten aan, maar zijn we voorbereid op de dag van morgen en overmorgen. Kortom, Eureka Groep is een meer dan tevreden en trouwe partner van Prodeta ICT!
Stefan Jongenburger, Eureka Groep