Efficiente interne communicatie

Efficiente interne communicatie met Teamfield

Yammer is een dienst waar u korte tekstberichten kunt plaatsen. U laat u collega’s weten waar u aan werkt, deel successen of communiceer eenvoudig bedrijfsinformatie. Ook is het mogelijk om snel een poll te houden zodat u weet wat er leeft in uw organisatie. Yammer is afgeschermd en alleen beschikbaar voor medewerkers in uw organisatie.

Teamfield Efficient communiceren

U kunt Yammer gebruiken op zowel u desktop als uw mobiele apparaat. Net als bij Facebook kunt u privéberichten sturen of een bericht liken. Yammer reduceert de interne e-mail sterk omdat niet iedereen meer in de CC hoeft te staan. Iedereen reageert onder het bericht. Het is erg transparant want u kunt niet alleen berichten lezen, u kunt er ook bij betrokken worden. Snel en eenvoudig.

Eureka Groep kiest partners die op alle fronten bij haar past! Prodeta ICT is er daar één van! Een jonge, ambitieuze, loyale en flexibele organisatie die op alle ICT vraagstukken passende en creatieve oplossingen biedt. Door persoonlijke contact zijn ze in staat om de groei die Eureka Groep doormaakt te begrijpen en ons van de beste adviezen te voorzien. Hierdoor lopen we niet achter de feiten aan, maar zijn we voorbereid op de dag van morgen en overmorgen. Kortom, Eureka Groep is een meer dan tevreden en trouwe partner van Prodeta ICT!
Stefan Jongenburger, Eureka Groep