Opslaan in de cloud met Documenten

Documenten in Teamfield

Uw documenten nu gemakkelijk en veilig opslaan in de cloud! Hoe werkt het? In Sharepoint worden uw documenten opgenomen en hierna beschikbaar gesteld via de overzichtelijke Documenten App in de werkplek. Vanaf dat moment is het mogelijk om gezamenlijk en gelijktijdig in hetzelfde Word of Excel document te werken! U kunt documenten onder andere in de lokale Office applicaties én online bewerken.

Teamfield Documenten

Sharepoint slaat verschillende versies van uw documenten op. Zodat wanneer u een bestand per ongeluk overschrijft, wij het eenvoudig voor u terug kunnen zetten. Door middel van rechten binnen de omgeving bepaalt u eenvoudig wie toegang heeft en met wie u de bestanden deelt. Zo werkt u altijd met uw collega’s in dezelfde versie.

Wilt u meer weten over opslaan in de cloud? Onze specialisten staan voor u klaar! Vul hier ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Eureka Groep kiest partners die op alle fronten bij haar past! Prodeta is er daar één van! ~ Stefan Jongenburger, Eureka Groep
Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Prodeta ICT ~ Laura Winters, Hotel Haarhuis
We zijn heel blij met onze nieuwe werkwijze, die ons niet alleen veel rust maar ook een flinke tijdbesparing oplevert! ~ Trudy de Groot, Directrice Plushome