Samenwerken

Samenwerken met Teamfield

Met Teamfield werkt u efficiënt samen in Teams. Teams is ontworpen om het voor kleine groepen gemakkelijker te maken om samen te werken. Teams biedt een interface waar medewerkers kunnen deelnemen aan directe en informele chats. Gesprekken zijn voorzien van een thread, wat betekent dat iedereen eerdere berichten kan zien. De tijdrovende jacht op informatie, zoals met e-mail threads, of het delen van bestanden over meerdere media en oplossingen zijn hiermee verleden tijd.

Teamfield Samenwerken

Door gebruik te maken van Teams en gedeelde documenten werk u eenvoudig samen aan producten. Deel documenten binnen en zelfs buiten u organisatie om efficiënt samen te werken in een en hetzelfde document. U hoeft geen bijlagen meer rond te sturen, u deelt eenvoudig de link naar het document. In Teams heeft u een afgezonderde product omgeving waarin u met uw teamleden kunt chatten, bestanden kunt opslaan, planning bij kunt maken en externe teamleden kunt toevoegen. De productdata blijft in u eigen bedrijfsomgeving staan en is van u.

Eureka Groep kiest partners die op alle fronten bij haar past! Prodeta ICT is er daar één van! Een jonge, ambitieuze, loyale en flexibele organisatie die op alle ICT vraagstukken passende en creatieve oplossingen biedt. Door persoonlijke contact zijn ze in staat om de groei die Eureka Groep doormaakt te begrijpen en ons van de beste adviezen te voorzien. Hierdoor lopen we niet achter de feiten aan, maar zijn we voorbereid op de dag van morgen en overmorgen. Kortom, Eureka Groep is een meer dan tevreden en trouwe partner van Prodeta ICT!
Stefan Jongenburger, Eureka Groep