Veilig met Teamfield

Als uw hele bedrijfsvoering in de cloud onderbrengt dan moet dat natuurlijk wel veilig zijn. De data in Teamfield hebben we opgenomen in Office365. Office365 is een van de meest veilige cloud omgevingen die beschikbaar is. Alle data in Office365 en Teamfield staat in ISO gecertificeerde datacenters. Van uw Office365 omgeving wordt iedere 12 uur een volledige back-up gemaakt en van elk document dat u opslaat worden versies bewaard zodat u altijd terug kunt naar een vorige versie.

Teamfield Veilig

Maak uw omgeving AVG proof door gebruik te maken van de oplossingen in Office 365. Met functies als Meervoudige verificatie, Mobile Device Management, Data Loss Prevention en Microsoft Secure Score zetten we grote stappen in naar een AVG veilige omgeving. Teamfield ondersteunt uw privacybeleid en kan dit zelfs afdwingen.

Eureka Groep kiest partners die op alle fronten bij haar past! Prodeta ICT is er daar één van! Een jonge, ambitieuze, loyale en flexibele organisatie die op alle ICT vraagstukken passende en creatieve oplossingen biedt. Door persoonlijke contact zijn ze in staat om de groei die Eureka Groep doormaakt te begrijpen en ons van de beste adviezen te voorzien. Hierdoor lopen we niet achter de feiten aan, maar zijn we voorbereid op de dag van morgen en overmorgen. Kortom, Eureka Groep is een meer dan tevreden en trouwe partner van Prodeta ICT!
Stefan Jongenburger, Eureka Groep