Webmail met Teamfield

E-mail is voor veel bedrijven nog altijd de belangrijkste vorm van communicatie. Gaandeweg is het postvak getransformeerd in een archief waarin u snel afspraken en bijlagen terug kunt vinden. Webmail van Teamfield bevat daarom een volwaardig Microsoft Exchange postvak van maar liefst 50GB.

Teamfield E-mail

Webmail in Teamfield helpt u informatie beschermen door diverse mogelijkheden. Zo beveiligen Anti-malware- en anti-spamfilters uw postvakken. Daarnaast biedt webmail verschillende functies die gegevensverlies voorkomen en verhinderen dat gebruikers per ongeluk vertrouwelijke informatie naar onbevoegde personen verzenden. Uw u-mail is beschikbaar in de lokale Outlook applicatie, online en op alle mobiele apparaten. Het postvak is voorzien verschillende mogelijkheden, waaronder de Agenda. De Agenda maakt deel uit van de Teamfield omgeving, waardoor u eenvoudig uw agenda kunt delen met collega’s.

Wilt u meer weten over Webmail in Teamfield? Onze specialisten denken graag met u mee! Vul hier ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Eureka Groep kiest partners die op alle fronten bij haar past! Prodeta is er daar één van! ~ Stefan Jongenburger, Eureka Groep
Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Prodeta ICT ~ Laura Winters, Hotel Haarhuis
We zijn heel blij met onze nieuwe werkwijze, die ons niet alleen veel rust maar ook een flinke tijdbesparing oplevert! ~ Trudy de Groot, Directrice Plushome